Darmowe statystyki i przydatne narzędzia internetowe dla każdego.
 Darmowe statystyki i przydatne narzędzia internetowe dla każdego.
 

Statystyki odwiedzin:

 

Panel logowania

Użytkownik:

Hasło:

Nie masz konta?
Zarejestruj za darmo.

Polecamy strony:
Nasza-Czytelnia, Czytelnia, Książki

Hakerzy

Security Blog

Bajki dla dzieci

Kolorowanki dla dzieci

Ubieranki dla dzieci

Mechanika blachownia


Polityka prywatności

Gromadzenie danych osobowych:

mStat.net, jako Administrator danych osobowych Serwisu pod adresem http://mStat.net ("Serwis"), dba o bezpieczeństwo danych udostępnionych przez użytkowników, w szczególności przed dostępem osób nieupoważnionych. mStat.net zapewnia wszystkim zarejestrowanym użytkownikom realizację uprawnień wynikających z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. nr 133, pozycja 883), w szczególności prawo wglądu do własnych danych, prawo żądania aktualizacji i usunięcia danych oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych w przepisach tej ustawy.

mStat.net nie udostępnia danych osobowych i adresów e-mail swoich użytkowników żadnym podmiotom gospodarczym czy firmom w celu osiągania korzyści materialnych czy też dalszego przetwarzania. Dane są odpowiednio zabezpieczone i zaszyfrowane i dostępne tylko dla administracji.

Każdemu zarejestrowanemu użytkownikowi, który wypełnił formularz rejestracyjny czy w inny sposób udostępnił swoje dane osobowe mStat.net zapewnia dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.


Regulamin : Polityka prywatności : FAQ : Mapa strony : Kontakt

Copyright © 2009-2015 mStat.net, korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu